Kerahuolto

Sodassa välinpitämättömyyttä vastaan - Sinun kotisi puolesta.

Fakta 1:

Suomalainen satsaa vuosittain auton huoltoon noin 1800€, mutta kiinteistönsä arvon säilyttämiseen vain noin 280€

Fakta 2:

60% Suomalaisesta kansanvarallisuudesta on sidottuna rakennettuun omaisuuteen

”Miksi ihmisten kodeista ei huolehdita niiden ansaitsemalla tavalla?”

Kysymyksen äärelle syntyi unelma välittävästä, ennakoivasta ja aktiivisesta kiinteistöhuollosta. Ydintiimimme koostuu kiinteistöhuollon konkareista. Sotureista, jotka ovat palvelleet ulkoisia isäntiä vailla lopullista toimeenpanovaltaa. Tämä on kypsyttänyt ajatuksen kapinasta, joka kohdistuu tapaan jolla ihmisten kodeista – kansanomaisuudesta – pidetään arjessa huolta.

Ennakoiva

Kerahuolto on ennakoiva, koska ennakoinnin puuttuminen käy jatkuvasti törkeän kalliiksi. Akuutin, ennakoitavissa olleen hajoamisen sattuessa vahingot nousevat megalomaanisiin sfääreihin. Tästä syystä on kunnia-asiamme huolehtia jokaisesta meille uskotusta kiinteistöstä sen arvolle kuuluvalla tavalla.

Inhimillinen

Vanha rouva on ongelmissa kattoon vaihdettavan loisteputken kanssa. Ehkä tasapaino ei ole enää entisensä, ehkä kurottaminen on mahdotonta ja jokainen ylimääräinen kustannus on hinnaltaan kansaneläkkeen ulottumattomissa. Periaatteisiimme kuuluu inhimillisyys, jonka rajoissa perustehtäväämme kuuluu välittää ja mahdollistaa pienten-suurten tekojen syntyminen. On Kerahuollon tehtävänä tarjota auttava käsi vanhalle rouvalle. Tilanteessa, iloa luoden, palvellen ja heikoille tarpeen tullen maksutta.

Ammattilainen

Ammattilaisuus on minkä tahansa menestyvän toiminnan ytimessä. Ammattiosaamiselle on rakentunut myöskin Kerahuollon syvä ydin. Halu pystyä jatkuvasti parempaan, palvelemaan henkilökohtaisemmin ja tekemään virheettömämmin on kirjautunut ydintiimimme johdosta koko yrityksen DNA:han.

Nostolaatikko

Kiinteistönhuoltokokemusta vuodesta 1982
Johdolla kokemusta - Jo yli 1000 koulutettua alan ammattilaista
Todistetusti toimialan parhaat laatupisteet Suomessa
Kerahuollolle uudet omistajat vuonna 2017
Kokemus yli 50 000 vuosittaisen huoltotehtävän hoitamisesta
Yli 3000 kiinteistön hoitokokemus pääkaupunkiseudulta
Pyydä tarjous

Kysyttävää?

Ota yhteyttä niin autan mielelläni!

Jarkko Piipponen

jarkko.piipponen@kerahuolto.fi
050 407 7235
Jätä yhteydenottopyyntö